Visherredgaards omgivelser


Stranden & Okseøerne

De sagnomspundne øer i Flensborg Fjord med fantastisk flora og rigt dyreliv.
Sejlads til Store Okseø i sommermånederne.

Øvrige seværdigheder


Flensborg

Den gamle havneby ved Flensborg Fjord med det rige udbud af kulturelle oplevelser. I gågaden og de gamle gader findes mange huse og bygninger med rødder i Danmarkshistorien. Sommeren igennem er der hyggelige folkefester og regattaer ved den restaurerede havnefront. Langs havnen findes et rigt udbud af cafeer, restauranter og hyggelige 'knejper'.


Sønderborg
Smukt beliggende by ved Alssund med hyggelige restauranter, gode shopping muligheder og aktiviteter for børn. Oplev sommerrevy, ringridning samt Sønderborg Slot med spændende udstillinger og hele den sønderjyske historie fra middelalderen og frem til vor tid. Også gode muligheder for maritime oplevelser.


Dybbøl Mølle

Historisk område i nærheden af Sønderborg med naturstier på skanserne med en smuk udsigt over Als-sund. Dybbøl Mølle, et national symbol med skiftende udstillinger om møllens historie. Historiecenteret 1864, et oplevelsescenter der giver indblik i Dybbøl bankes historie og Slaget ved Dybbøl i 1864.


Gråsten

Hyggelig lille by med slottet hvor Dronning Margrethe og den kongelige familie holder sommerferie. Den smukke engelsk inspirerede slotspark er en oplevelse året rundt. Når slottet ikke er beboet af kongefamilien er parken åben for publikum fra solopgang til solnedgang. Slotskirken kan besøges ved gudstjenester.www.visherredgaard.dk